Шон Лейден, бос ігрового підрозділу Sony, йде з компанії після 32 років роботи. Схоже, у компанії величезні втрати, якщо врахувати, що Шон витратив на кампанію практично все своє життя.

За словами Eurogamer, Лейден працював з брендом PlayStation з 1987 року, ставши негласним особою компанії на E3. До 2018 року він обіймав посаду боса Sony Computer Entertainment America, а потім очолив SIE Worldwide Studios, ігрове підрозділ PlayStation. Звичайно, під його керівництвом було випущено величезну кількість крутих ігор на консолі, так і на ПК.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Офіційний акаунт Sony в Twitter подякували Шона за всі роки роботи, і побажали йому успіхів. Дуже приємне прощення на хорошій ноті, що на сьогоднішній день є рідкістю.

Поки невідомо, хто займе крісло Шона, а Sony так і не пояснила причину звільнення працівника. Подивимося, що буде з PlayStation 5.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.