Розділ Apple продовжує своє турне по Європі. За його словами, він хоче, щоб карти Apple Card були настільки ж поширені, як і iPhone, тобто були у всіх власників смартфонів компанії. Правда, поки Apple Card за межі США не вийшла. Втім, це лише питання часу.

Тепер же Кук дав інтерв'ю іншому виданню, де обговорювали різні питання. Зокрема, обговорювалися питання ціноутворення. Не секрет, що Apple нерідко називають жадібним компанією, і не даремно, якщо врахувати, що смартфони та інші гаджети в кілька раз дорожче своїх аналогів від конкурентів.

Однак у цьому році купертінскій гігант показав, що може сповідувати і інший підхід до цін. Наприклад, нові сервіси Apple TV+ і Apple Arcade коштують всього за 5 доларів в місяць, iPhone 11 стартував на 50 доларів дешевше, ніж у свій час на iPhone XR, а останній і зовсім впав у ціні до 600 доларів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Правда, Тімі Кук повідомив, що вони завжди намагаються випустити свою продукцію максимально дешевою. Правда, собівартість iPhone 11 в 2 рази менше за ціну, за яку девайс продають користувачам.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.