Хідео Кодзіма – відомий японський гейм-дизайнер, а також глава студії Kojima Productions, днями відвідав офіс польської студії CD Projekt RED, розташований у Варшаві. Туди він вирушив після відвідин Росії, де зустрівся з шанувальниками і побував на шоу "Вечірній Укргант". Кодзіма зробив кілька фотографій і опублікував на своїй сторінці у Твіттері. Також фото з зустрічі з'явилися на інстаграм-сторінці геймерів Ігроманія.

Зазначимо, що CD Projekt RED – польська студія, що займається створенням комп'ютерних ігор. Студія отримала світову популярність завдяки своїй серії ігор The Witcher. У даний момент CD Projekt RED розробляє гру під назвою Cyberpunk 2077. Реліз Cyberpunk 2077 намічений на 16 квітня 2020 року для консолей PS4 і Xbox One, а також для PC (Windows). Гра вже доступна для попереднього замовлення на всіх платформах (PlayStation Store, Microsoft Store, Steam і GOG). Гра також вийде в сервісі Epic Games Store.

Нагадаємо, Хідео Кодзіма розповів свій головний секрет.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Cyberpunk 2077 потрапила в гучний скандал ще до виходу.

Також портал "Знай.ua" писав, що культова "Відьмак 3" побила черговий рекорд.