Президент компанії Sony Interactive Entertainment Europe заявив, що приставка PlayStation 5 і новий контролер вийдуть вже до кінця 2020 року.

Так, за словами Джима Райана, нову консоль можна буде придбати вже на різдвяні свята у січні 2020 року. З новведенений PlayStation 5 отримає вдосконалений контролер, у якому замість традиційної вібрації з'явиться "тактильний зворотний зв'язок". За словами президента Sony, гравці зможуть краще зануритися у процес.

Тактильний зворотний зв'язок з'явиться і в тригерах L2/R2. Завдяки цьому гравці зможуть відчути, приміром, як персонаж стріляє з пістолета або їде на машині.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, у новій консолі з'являться:

- Процесор Ryzen 7 третього покоління

- Відео Radeon Navi з підтримкою трасування променів

- Швидкий SSD

- Привід Blu-ray 4K

- Установка ігор частинам

Нагадаємо, Хідео Кодзіма після Росії махнув до головних конкурентів провідати "Cyberpunk 2077 року".

Раніше Знай.ua повідомляв, Sony збирається робити внесок у спільну справу як частина об'єднання Playing for the Planet, що складається з ігрових компаній, охочих допомогти у збереженні клімату і захисту середовища.

Також Знай.ua писав, творці Borderlands 3 похвалилися небувалим успіхом.