Новий маленький кросовер Alfa Romeo Tonale стає все ближче до реальності. У мережі показали живі фото новинки. Якщо раніше були тільки фотографії прототипу, то тепер автомобіль готовий до виходу на ринок.

Серійний Alfa Romeo Tonale виглядає, звичайно, не так зухвало, як шоу-кар, але свого шарму і “вау-ефекту” він не позбавлений. Користувачам особливо сподобалася радіаторна решітка і оновлена оптика. Їх розмістили дуже навіть вдало.

На відміну від моделей Stelvio і Giulia, в основі яких лежить задньопривідна платформа, Tonale базуватиметься на передньопривідній архітектурі. А поряд з класичними двигунами (серед них, зокрема, 2,0-літровий бензиновий турбомотор) в його моторну гамму увійде гібридна установка. Це додасть трохи керованості, так як фірма спеціалізується нехай і на серійних, але все-ж спорткарах.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як очікується, дебютує Alfa Romeo Tonale в кінці цього або початку наступного року. Про ціни поки немає ніяких даних.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.