Відома корпорація Microsoft випустила у продаж оновлені версії клавіатур, на яких з'явилися 2 нові кнопки.

Так, правіше від пробілу біля кнопки Alt з'явилася окрема клавіша Offiсе. Вона призначена для запуску різних програм від компанії Microsoft. Зокрема, поєднання Office + W відкриває текстовий редактор Word, а поєднання Office + X відкриває електронні таблиці Excel. Більше того, цю кнопку можна застосувати для роботи з документами всередині додатків.

Також ліворуч від кнопки Office розмістилася кнопка смайлика. Вона призначена для того, щоб відкрити меню для вставки эмотиконов.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До того ж, є ймовірність, що скоро клавіатури з новими кнопками будуть випускати і інші виробники. Більш того, вони можуть стати ще і стандартом для ноутбуків і гібридних пристроїв.

Нагадаємо, що корпорація Microsoft представила відразу декілька пристроїв, які з'являться у продажу в наступному році.

Як повідомляв портал Знай.ua, компанія Microsoft днями випустила пакет апдейтів для всіх підтримуваних версій Windows 10. В результаті посипалися скарги від користувачів.

Також портал Знай.ua писав, що Sony підтвердила, що її консоль наступного покоління буде називатися PlayStation 5, і вона вийде в наступному році.