Китайський ринок для Apple украй важливий. Компанія тут займає одну з лідируючих позицій, обсяг ринку величезний, як і його потенціал зростання.

Тому Apple з певного часу початку підлаштовуватися під вимоги ринку Піднебесної. Наприклад, роками раніше з'явилися смартфони з двома слотами для Сім-карт, і вони готуються виключно для ринку Китаю, і за межами вони не працюють.

І ось тепер повідомляється, що при створенні оригінального контенту для Apple TV+ купертінскій гігант також враховував особливості китайського ринку.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Джерело стверджує, що ще в 2018 році, коли почалося виробництво відеоконтенту для майбутнього сервісу, керівництво компанії дало вказівки студіям в певних серіали і шоу не демонструвати Китай в поганому світлі.

Правда, про які саме проекти йдеться - не повідомляється. Втім, ми про це швидше за все не дізнаємося, так як в серіалі могли змінити аж до сюжету, не кажучи вже про вирізаних сценах.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.