Шведський стартап Unity анонсував старт продажів свого одномісного електрокара, який при стартовій ціні в $19 600 стане одним з найдешевших електромобілів у світі.

Повідомляється, що новинка вже буде доступною навесні 2020 року, так що чекати залишилося недовго.

Моделі базової вартості отримають акумулятор на 12 кВт при запасі ходу в 150 км, проте за додаткову плату можна буде підняти максимальний запас ходу до 300 км. При цьому для зарядки базової батареї доведеться витрачати всього 9 хвилин, а от на збільшену потрібно близько 17 хвилин при використанні зарядної станції на 50 кВт. Правда, за збільшений запас ходу доведеться платити, так що вартість буде набагато вищою. Дизайн максимально скромний, але компанії довелося заощадити на чому заради рекордно низького цінника.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Задньопривідною Unity One отримає електродвигун потужністю 67 к. с. здатний розвинути швидкість 50 км/год за 4,1 секунди і розігнатися до 100 км/год за 9,9 секунд. Максимальна швидкість електрокара становить 120 км/ч. Щоправда, така ціна за економічність новинки, так і запас ходу від цього помітно збільшився.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.