Американська компанія Apple випустить iPhone SE 2 на початку 2020 року, заявив відомий аналітик Мін-Чі Ко, повідомляє MacRumors 13 жовтня. Враховуючи, що його передбачення в більшості випадків збувалися, на нього можна покластися.

Смартфон вийде у корпусі iPhone 8 з "начинкою", близької до iPhone 11: процесор A13, три гігабайти оперативної пам'яті і 64/128 гб накопичувача. У телефону не буде підтримки 3D Touch. Новий iPhone SE отримає три кольори: чорний, білий і червоний. Втім, компанія знайшла способи здешевити виробництво, так що цінник не буде таким захмарним, що зробить його максимально популярним.

Продажі телефону почнуться в першій половині 2020 року. У мінімальній версії його вартість складе 400 доларів, що на 50 доларів менше нинішньої ціни iPhone 8.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Перший iPhone SE вийшов в 2015 році, його виробництво припинилося після анонсу Xs. Втім, більшість фанатів мають хороші спогади про це смартфоні.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.