Легендарний засновник технологічних компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск опублікував на своїй сторінці в соцмережі Twitter твіт, заявивши, що він був відправлений з допомогою одного з його супутників Starlink.

"Відправляю цей твіт у космос через супутник Starlink", - зазначив мільярдер.

Через кілька хвилин після відправки першої публікації Маск зробив другу, в якій щиро зрадів тому, що його система супутникового інтернету дійсно працює.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Вау, це працює!", - приємно здивувався Ілон.

Варто уточнити, що SpaceX запустила 12 тисяч космічних апаратів Starlink для створення повномасштабної мережі, яка зможе в найближчому майбутньому забезпечити інтернет-покриття по всьому світу. Перші розробки почалися ще в 2015 році, а 22 лютого 2018 року компанія запустила в космос перші прототипи.

супутник Starlink

Як стверджують фахівці, якщо проект буде успішним, людство отримає інтернет, який буде приблизно в 40 разів швидше, ніж зараз у середньому пропонують провайдери.

Нагадаємо, Ілон Маск заявив про свої наміри вирішити проблему заторів у Львові і запропонував шляхи вирішення цього питання.

Як повідомляв портал Знай.uа, автомобілі Tesla масово виходять з ладу: виявлено серйозну проблему.

Також портал Знай.uа писав, що франківчанин утер ніс Ілону Маску унікальним винаходом.