Швейцарська команда Rolling Square додумалася до простий до геніальності речі - портативного кабелю InCharge 6. Він являє собою невеликий кабель, у якого цілих 6 роз'ємів. Це дозволяє носити з собою лише предмет розміром із запальничку, маючи при цьому можливість зарядити всі свої пристрої. Відмінний вихід для тих, хто любить багато подорожувати, або ж має купу гаджетів з різноманітними роз'ємами для зарядки.

Всього в InCharge чотири різних інтерфейсу: USB, USB-C, Lightning, MicroUSB. Такого набору цілком достатньо для повсякденних потреб практично будь-якої людини. Кабель вміє не тільки заряджати пристрої, але і синхронізувати і навіть передавати заряд від одного пристрою до багатьом іншим. Звучить дуже круто, але ціна вас здивує ще сильніше.

На відміну від багатьох інших краудфандинговых продуктів, InCharge 6 вже проводиться, що дозволяє отримати його всім бажаючим. На даний момент за нього просять близько 500 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.