Компанія Lexus на автосалоні в Токіо показала LF-30 Electrified - прототип електромобіля майбутнього. Звичайно, у найближчі кілька років автомобіль точно не з'явиться за межами автосалонів, але виглядає він все ж круто.

Підсвічування передньої частини машини дозволяє зрозуміти, їде LF-30 Electrified під управлінням людини або автопілота, а прозорість бічних стекол можна змінювати в залежності від побажань пасажирів. Звичайно, салон напханий різноманітною електронікою, а також розміщені окремі 4 сидіння.

В розпорядженні водія є кермо-штурвал, цифрова панель приладів з доповненою реальністю. Динаміки акустики Mark Levinson вбудовані в підголовники сидінь і можуть забезпечувати активну шумоізоляцію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

І хоча автомобіль так і залишиться концептом, в компанії заявили, що вже через кілька років в нові автомобілі будуть впроваджуватися деякі технології з цього авто.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.