У п'ятницю, 25 жовтня шанувальники комп'ютерної гри серії Call of Duty були на сьомому небі від щастя, адже вийшло продовження легендарної іграшки Call of Duty (CoD): Modern Warfare. У Росії цю частину розкритикували, оскільки їхні військові "відзначилися" особливою безглуздою жорстокістю в грі.

Цю інформацію повідомляє російська служба ВВС.

В одному з трейлерів гри показали російський штурмовик, що атакував якесь селище на близькому сході. Саме з цієї причини, в РФ обмежили продаж Call of Duty (CoD): Modern Warfare.

Call of Duty (CoD): Modern Warfare

Дії нової частини гри проходять в вигаданій країні Урзікстані, що дуже нагадує Сирію, а також в ряді інших країн - вигаданих і реальних. Росія вторгається в них під приводом боротьби з терроризмоми.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У цій серії всі російські найманці виявилися негативними персонажами, їх статус не визначено, то їх називають найманцями, то спецназом.

Call of Duty (CoD): Modern Warfare

За словами агентства, "деякі сцени відрізняються особливою жорстокістю. На початку гри військові розстрілюють і вішають мирних жителів, на очах у дітей вбивають батьків".

Нагадаємо, що Call of Duty: Mobile скачали більше 100 млн разів за перший тиждень з моменту релізу. За словами представника дослідницької фірми Sensor Tower, це найкращий старт в історії мобільних ігор. Враховуючи, скільки користувачів продовжують грати, компанія вже отримала величезну допомогу, навіть якщо врахувати, що гра повністю безкоштовна.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам.