Відомий японський автовиробник Toyota славиться вельми незвичайними концептами різних гаджетів, які ніколи не втілюються в життя. За словами експертів дані розробки проектуються для відпрацювання нових технологій, які в майбутньому стануть основою для виробництва автомобілів.

Відомо, що на презентації компанії новий прототип настільки вразив уяву публіки, що багато захотіли його придбати. Про це повідомляють японські ЗМІ.

Так, найгучнішим концептом автосалону стала звичайна мітла. Вірніше, не звичайна, а електрична. На сцену вийшов чоловік у роликових ковзанах і кілька разів проїхався на мітлі по колу. За словами творців, електрична мітла Е-broom призначена для того, щоб люди відчули ще більше мобільності. Електронна мітла оснащена одним колесом і електродвигуном, які дають змогу їй пересуватися.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, переплутав газ з гальмом: нові подробиці нічної "прогулянки" з участю АТБ під Запоріжжям, фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа під Вінницею пропала юна красуня, батьки виплакали всі очі: "Знайдіть нашу дівчинку".

Знай.uа писав, жертва туману: під Вінницею моторошно загинув водій КамАЗа, - пішов на дно разом з "залізним конем".