Нещодавно компанія Apple презентувала нові iPhone. Тисячі користував по всьому світу вже оцінило можливості нових гаджетів. Однак президент США Дональд Трамп, схоже, лише нещодавно оновив свою модель iPhone.

Так, на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter Трамп залишив послання директору компанії Aplle Тіму Куку, де заявив, що копка "Додому" була кращою, ніж свайп, як є у нових моделях iPhone.

"Тіму: Кнопка додому на iPhone була кращою, ніж свайп", - йдеться у дописі президента США.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не зрозуміло, чи придбав Трамп iPhone XS, iPhone XR або iPhone 11. Але всі топові лінійки смартфонів Apple з минулого року відмовилися від кнопки "Додому", яку востаннє бачили на iPhone 8. А вже в iPhone X, якого вперше представили публіці в 2017 році відмовилися від такої кнопки й замінили її вбудованим Face-id. Відтепер, аби розблокувати телефон, потрібно навести його на обличчя та свайпнути вгору.

iPhone 11
iPhone 11

Відомо, що раніше Дональд Трамп користувався телефоном на операційній системі Android, але у 2017 році він перейшов на iOS і почав користуватися iPhone. Не відомо, якою саме моделлю користувався Трамп, та повідомлялося, що у президента США був телефон з кнопкою.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Можливо, Трамп буде першим у черзі на iPhone SE 2, який, за чутками, буде виглядати як iPhone 8. Це означає, що у нього буде кнопка "додому", якої Трампу дуже не вистачає.

Нагадаємо, що ліквідовано найнебезпечнішого терориста у світі, Трамп не стримав емоцій: "Тільки що сталося...".

Як повідомляв Знай.uа, у мережу злили живі фото майбутньої Sony PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі показали універсальний кабель для всіх гаджетів: швейцарський ніж.