Чим ближче BlizzCon 2019, тим більше витоків щодо Diablo, World of Warcraft і Overwatch потрапляють в мережу. В цей раз інформацією поділився WeakAuras, офіційний Twitter-акаунт стороннього додатка для WoW. Тепер геймери можуть побачити трохи більше до самої презентації компанії.

На початку тижня Gamestar розповіли, що в новому випуску журналу їх з'явиться реклама артбука по всесвіту Diablo. В описі видання говорилося, що геймери побачать 500 концептів з Diablo, Diablo II, Diablo III і Diablo IV. Тепер же одна сторінка з книги потрапила в Мережу. Якщо вірити написаному, то в Diablo 4 повернеться Ліліт, королева суккубів і дочка Мефісто. Відмінна новина для тих, хто залишається затятим фанатом всесвіту Diablo.

Разом з Diablo 4 акаунт опублікував постер World of Warcraft: Shadowlands. Так, ще один натяк на доповнення для WoW. Втім, доповнення WoW виглядає не так цікаво на тлі майбутньої серії Diablo 4, яку, напевно, представлять на презентації в цьому році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.