Старі iPhone і iPad можуть залишитися без важливих функцій з 3 листопада. Відтак, станеться це в тому випадку, якщо користувачі гаджетів не встигнуть змінити програмне забезпечення.

Як відзначається, компанія Apple випустила на своєму сайті підтримки документ з попередженням для власників старих моделей iPhone і iPad. Там, йдеться про те, що моделі, представлені в 2012 році і раніше - iPhone 5 і iPad 4 покоління, а також iPhone 4s, iPad mini першого покоління, iPad 2 і iPad 3, незабаром залишаться без важливих функцій.

Щоправда, аби цього не сталося, потрібно до 3 листопада оновити ПО смартфона. Як пояснюють в Apple, якщо цього не зробити, то перестане працювати ряд функцій:

  • GPS-навігації показуватиме неправильно
  • не працюватимуть функції, що залежать від правильно встановленої дати та часу
  • Перестане робити синхронізація з iCloud і завантаження пошти.

Крім того, пристрої, які не оновлені до 3 листопада, можуть виявитися нездатними отримувати оновлення ПЗ бездротовим способом. В результаті єдиним способом оновити пристрій буде його відновлення в iTunes або Finder.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що популярний додаток Google Messages, який мав прийти на заміну Viber і WhatsApp раптово зганьбилося на весь світ. Справа в тому, що компанія так і не змогла довести додаток до розуму, у зв'язку з чим воно не запускалося навіть під час бета-тесту. Схоже, компанії доведеться переглянути свою стратегію створення додатків.

Як повідомляв Знай.uа флагманський OnePlus 7 Pro очолив рейтинг найбільш потужних смартфонів червня 2019 року. Це означає, що компанії вдалося домогтися відмінної оптимізації системи, у зв'язку з чим робота смартфона за всіма показниками просто відмінна. Правда, ціна за смартфон теж кусається, але у гаджета є всі шанси стати смартфоном цього року, якщо iPhone 2019 не шокує публіку нереальними функціями.

Також Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 шокувала користувачів своєю ціною. Якщо раніше аналітики вважали, що за новий гаджет доведеться віддати близько 500 доларів, то тепер доведеться заплатити в три рази більше.