Apple презентувала власникам iPhone бездротові навушники AirPods Pro з технологією активного шумозаглушення і автоматичним регулюванням гучності. Про це йдеться на сайті американської компанії.

Так, в комплекті з навушниками будуть три силіконові вакуумні насадки різного розміру, а також бездротовий зарядний футляр, який дозволить користуватися навушниками більше 24 годин.

Шум нове покоління AirPods глушить завдяки двом вбудованим мікрофонам у кожному з навушників. Зовнішній слуховий апарат вловлює шуми і блокує їх зворотною звуковою хвилею, а внутрішній — блокує шуми, які залишилися, аналізуючи сигнал з частотою 200 разів на секунду. При цьому Apple передбачила відключення даної функції.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цікаво, що навушники автоматично регулюють гучність з урахуванням форми вуха власника. Новинка від Apple працює на 10-ядерному процесорі H1, який підтримує голосовий помічник Siri.

Відзначається, що вартість AirPods Pro буде від 249 доларів. Продажі стартують 30 жовтня.

Нагадаємо, Apple обмежить доступ до мережі власникам старих iPhone.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дональд Трамп розкритикував нові моделі iPhone.

Також портал Знай.uа писав, чому в iOS 13 так багато помилок.