В рамках публікації свого квартального фінансового звіту компанія Sony також поділилася інформацією про продажі своїх ігрових консолей PlayStation 4. Враховуючи, що вони продаються ще з 2013 року, ігрова приставка все ще користується популярністю через ігор, які постійно стають доступними на PS4.

Як зазначає Sony, у другому кварталі фіскального року (проміжок часу з липня по вересень) було продано 2,8 млн ігрових консолей PlayStation 4. З урахуванням того, що 3 місяці тому був подоланий рубіж в 100 млн проданих консолей, тепер цей показник досяг значення 102,8 млн. Це означає, що PlayStation 4 обійшла за популярністю PlayStation 1, яка в свій час була дуже популярним продуктом.

На поточний момент PlayStation 4 займає друге місце в рейтингу найбільш популярних ігрових консолей за весь час. На першому місці з досить великим відривом розташовується версія PlayStation 2.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Втім, ігровий відділ Sony повідомив про падіння прибутку на 17 відсотків, якщо порівнювати з минулим 2018 роком.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.