Іспанська велостартап Rayvolt готує до випуску нову модель - електровелосипед One X, що буде дізнаватися господаря в обличчя. Звучить круто, та й виглядає новинка цілком гідно.

Наголошується, що двоколісний транспорт One X буде мати гладку трохи потовщену раму, в якій буде перебувати батарея і проводка, так що за зовнішній вигляд переживати точно не варто.

“Те, що електричний велосипед буде зрозуміло тільки тому, що він буде мати невеликий екран, захований в горизонтальної планки рами біля керма”, - повідомляють розробники. Правда, про надійність поки говорить рано, так як любителів вкрасти запчастини велосипедів досить багато.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також в раму інтегрована LED-фара і задній ліхтар, які включаються по сигналу від датчика освітленості. В кермо вбудовані ще два світлодіоди, якими можна подавати сигнали при повороті. Щоб активувати їх, кнопки не потрібні — камера велосипеда розпізнає поворот голови. Зручне рішення, якщо врахувати, що на велосипеді по дорогах їхати дуже небезпечно.

Творці електробайка зараз проводять компанію краудфандингу на Indiegogo, пропонуючи варіанти за €1999, €2099 €2199 з поставкою влітку наступного року. Планована ж роздрібна ціна складе €3999, €4099 і €4199, у відповідності з моделлю. Коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.