Творчий директор студії Ninja Theory Тамім Антоніадес і професор Кембриджського університету Пол Флетчер заявили, що спробують допомогу людям з психологічними розладами за допомогою ігор.

Як відомо, у 2017 році студія випустила гру Hellblade: Senua's Sacrifice, у якій головна героїня Сену відправляється у подорож у світ мертвих щоб врятувати душу свого коханого. Події, які розвиваються у дусі темного фентезі, переплітаються з галюцинаціями Сену. Творці стверджують, що шлях головної героїні - це метафора на психоз, з яким їй доводиться боротися.

Багато гравців відзначили, що завдяки Hellblade: Senua's Sacrifice їм вдалося зрозуміти, як почувають себе люди, які страждають психологічними розладами.

Тепер же Антоніадес і Флетчер запускають проект The Insight Project, мета якого об'єднати біометричний контроль, персоналізовані віртуальні моделювання та аналіз складних даних. За допомогою спеціальних технологій люди з розладами психіки зможуть навчитися реагувати на власні страхи і справлятися з ними.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Хідео Кодзіма після Росії махнув до головних конкурентів провідати "Cyberpunk 2077".

Як повідомляв портал Знай.uа, росіяни знизили рейтинг нової Call of Duty: Modern Warfare.

Також портал Знай.ua писав, у мережу потрапили зображення легендарної Diablo 4.