Південнокорейський автовиробник Kia Motors Corporation готує автомобіль з дизайном, який, судячи з тизерным знімків, вирвався далеко вперед, порівняно з іншими іменитими марками. Новинка отримала назву Kia Optima 2020, і автомобіль виглядає дуже круто.

All eyes on the unveiling of #Optima #K5 #Rendering #KiaMotors

Geplaatst door Hyundai Motor Group op Maandag 28 oktober 2019

Фотографії опубліковані на офіційній сторінці Hyundai Motor Group, якій, як відомо, належить марка Kia. По суті, це нова модифікація 2020 року, яка сподобається абсолютно всім.

Велика частина знімків навмисно затінена, щоб підігріти інтерес публіки до новинки, але за ним вже можна помітити важливі відмінності нової моделі. Наприклад, змінилися форми передніх фар, так і плавних ліній по всьому корпусу помітно збільшилася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На самому багажнику можна помітити невеликий спойлер декоративний, що підкреслює спортивний характер седана. Втім, про ситуації під капотом поки немає ніяких даних. Kia не повідомляє, коли буде представлена Optima 2020. Найімовірніше, це станеться в січні наступного року.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.