Київська компанія IntelSoft створила платформу, яка здатна здійснювати передбачувану аналітику в області бізнесу з точністю понад 90%. Проєкт здатний обчислювати платоспроможність і сумлінність клієнтури організації.

Один із засновників IntelSoft - Андрій Матвійчук, який протягом 20 років захоплюється темою моделювання і працює в КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, зайнявся розробкою математичних моделей, як повідомляє портал "Хвиля".

Програма, яку Матвійчук придумав, автоматично створює моделі передбачувальної аналітики. Автоматизація цієї галузі дозволяє не наймати дорогих фахівців в області Data Science. До того ж, проєкт сильно економить час роботи.

Команда IntelSoft

"В середньому по ринку побудову однієї моделі у дата-сайентистів займає кілька місяців. З нашим продуктом цей час скорочується до хвилин", - розповів Дмитро Ковальський, директор з маркетингу IntelSoft.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інноваційний проєкт IntelSoft самостійно адаптується під цілі компанії і під'єднується до баз даних організації, він може бути повністю автоматизований. Таким чином, програма сама обробляє нові дані в базі, коригує математичні моделі і формує прогнози завдань.

За словами Матвійчука, один масив даних моделі від компанії IntelSoft на 25% ефективніші, ніж робота групи дата-сайентистів.

Команда IntelSoft

В даний момент, у проєкт IntelSoft вже є чотири клієнти: ВNP Paribas Group, Світовий Банк, Перше кредитне бюро і Ощадбанк. За словами Ковальського, найближчим часом очікується приплив нових клієнтів.

Нагадаємо, раніше власники iPhone зіткнулися з новою проблемою: iOS 13 знищує смартфони.

Також Знай.uа писав, що нова MacOS Catalina не витримує ніякої критики: від Apple відвернулися розробники.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Microsoft представила гнучкий смартфон Surface з двома екранами: фото.