Унікальна BMW 7 Series E32 єдина у своєму роді і дуже незвичайна. Представницький седан BMW 767i оснащений унікальним двигуном V16, який здивує навіть завзятих автолюбителів. Дивно, але такий потужний двигун опинився в такому не особливо то і спортивному автомобілі.

BMW 7 Series, autocentre

У сучасному світі 16-циліндрові мотори є тільки у Bugatti, але в Мюнхені такий двигун створили за 20 років до Veyron. В його основі лежить BMW V12 M70, якому додали ще чотири циліндра.

Тепер потужність двигуна досягла 408 к. с., а максимальний крутний момент склав 625 Н∙м Седан БМВ 7 Е32 розганявся до 100 км/год за 6 с і розвивав 280 км/год, що дуже багато для такого автомобіля.

BMW 7 Series, autocentre

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Втім, такий двигун не так вже і просто розмістити в капоті, так що радіатора не залишилося місця, і його перенесли в багажник.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.