Умільці з YouTube-каналу на автомобільну тему показали незвичайну “Волгу”, яка змогла обійти спорткар по швидкості.

За основу був узятий трилітровий бензиновий двигун з подвійним турбонаддувом – 2JZ GTE від Toyota Supra – потужністю в базі 280 л. с. У результаті вийшло ось що: тиск 1,2 бару і понад 700 л. с. на задньому приводі. Звучить круто, і блогери ще й відео з цим “монстром” виклали в мережу.

Волга, автоцентр

Нормального старту з місця з-за старих, 4-літніх шин не вийшло, тому вирішили виміряти прискорення з 100 до 200 км/год. Цього достатньо, щоб судити про розгінної динаміці “Волги”, щоб подивитися “з якою машиною можна її зарубати, поки не пішов сніг”. При вимірах на допомогу прийшло мобільний додаток Dragy . Перший заїзд приніс переможний результат – 7,2 с. Це рекордні показники, якщо врахувати, що навіть топова “Волга” не могла розігнатися фізично до такої швидкості.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Таким чином, тюнінгована “Волга” обігнала за цим показником стоковий Nissan GT-R 2012 року з двигуном 550 л. с – 7.8 с.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.