Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск вже який рік збирається створити електричний пікап. І його обіцянки нарешті здійснилися, адже 7 листопада знаменитий винахідник повідомив у своєму Twitter про довгоочікувану презентацію.

"Кібервантажівку представлять 21 листопада в Лос-Анджелесі, біля ракетного заводу SpaceX", - написав Маск.

Також він натякнув, що "дата дивно знайома", і прикріпив відео зі вступними титрами антиутопічного фантастичного фільму 1982 року "Той, що біжить по лезу". У них згадується про технічний прогрес та його наслідки, а також позначається час і місце подій - листопад 2019 року, Лос-Анджелес.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Маск опублікував фото-тізер. Зараз у мережі є безліч мемів з можливим дизайном кібервантажівки. Варто відзначити, що на презентації, яка відбудеться в Лос-Анджелесі, розкажуть про можливості електричного пікапа, акумулятор і ціну.

Нагадаємо, ще в 2012 році Ілон Маск запропонував ідею створення вакуумного тунелю Hyperloop. З тих пір безліч компаній працюють над втіленням цієї ідеї. Але 13-річна Керолайн Краучлі переплюнула їх усіх.

Як повідомляв портал Знай.uа, генеральний директор Tesla Ілон Маск несподівано сказав: "канікули вб'ють вас".

Також портал Знай.uа писав, що Ілон Маск розбагатів на 2 мільярди за тиждень.