Samsung Electronics Ukraine сповістила своїх шанувальників про швидкий початок продажів флагманського смартфона Samsung Galaxy Fold з гнучким екраном в Україні. Поки невідома ні дата української презентації Samsung Galaxy Fold, ні інші подробиці запуску цієї моделі в Україні. Є тільки невеликий тизер.

Samsung Galaxy Fold

Зазначимо, що ще у вересні цього року компанія повідомляла, що гнучкий Galaxy Fold не буде продаватися в Україні. Схоже, передумали.

Що змусило Samsung передумати, неясно, але, все вказує на те, що Galaxy Fold — перший серійний смартфон з гнучким екраном від іменитого виробника, що продається глобально - перевершив всі очікування виробника. У ряді країн перші партії Galaxy Fold були повністю розпродані в день старту попередніх замовлень. Враховуючи, що девайс продається за ціною 2300 доларів, смартфон все ж купують. Можливо, це сталося з-за новизни, так як до цього гнучких смартфонів на ринку просто не існувало.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.