За даними ЗМІ, японський гігант Sony в даний час відчуває труднощі на ринку смартфонів, і не виключено, що скоро покине його.

Аналітики ринку посилаються на звіт компанії про своїх останніх продажах. Якщо в 2018 році японський виробник продавав близько мільйона смартфонів Xperia щокварталу, то в 2019-му він продав всього 900 000 телефонів в першому кварталі і тільки 600 000 у другому. Це катастрофічно мало, якщо порівнювати з показниками Apple, Samsung і Huawei.

В 2017 році продажі смартфонів Sony знаходилися на рівні 13,5 млн пристроїв, в 2018 році вони скоротилися до 6,5 млн, а в 2019-му, за прогнозами, не перевищать 2,5 млн.

Sony, 112 канал
Sony, 112 канал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Експерти повідомляють, що для повернення компанії на ринок смартфонів знадобиться сильна стратегія, як це було з Samsung, яка почала випускати бюджетники з крутими характеристиками.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.