Випуск гіперкара Bugatti La Voiture Noire, який був представлений на автосалоні в Женеві навесні цього року, був присвячений 110-річчю бренду. Він оцінений 18,9 млн. доларів, тобто став найдорожчим новим автомобілем сучасності. Схоже, дорожче цього авто не знайти, якщо не брати до уваги різні модифікації.

Bugatti La Voiture Noire оснащений 8,0-літровий W16 з чотирма турбінами потужністю 1500 л. с., його максимальна швидкість перевищує 400 км/ч. Правда, за швидкість доведеться платити, але покупець точно знайдеться.

Bugatti La Voiture Noire, 24tv

покупця Щодо цього авто існувало кілька легенд. За однією з них, машину замовив собі Фердинанд Піх, однак він не дочекався її, так як у серпні 2019 року помер. Справа в тому, що насправді у Женеві показали концепт-кар La Voiture Noire, а справжнє авто повинні були б зробити пізніше, для покупця.

Bugatti La Voiture Noire, 24tv

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Наступним власником називали футболіста Кріштіану Роналду, хоча і ця інформація не підтвердилася. Виявилося, що придбав найдорожчий у світі гіперкар шанувальник бренду Bugatti Бадр Ібн Сауд принц Саудівської Аравії. Дивно, але навіть електрокар Porsche Taycan на тлі цього автомобіля здається дешевим, хоча його вартість близько 180 тисяч доларів, що аж в 100 разів менше вартості гіперкара.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.