Великий метеорит вибухнув над Сент-Луїс у штаті Міссурі (США), ефектно освітивши нічне небо. Звичайно ж, це встигли зняти на відео, так що нереальне подію можна побачити з допомогою барвистого ролика.

Фахівці AMS отримали 3 відеозапису події від свідків, а вибух метеорита також було зафіксовано численними камерами спостереження в тому районі.

Яскравий позаземної болід з'явився над Міссурі близько 3 години ночі за Гринвічем 12 листопада (по всесвітньому часу). За даними групи NASA зі спостереження за метеоритами, космічний камінь являв собою невеликий фрагмент, відірваний від великого астероїда, більше 40 см в діаметрі. Звичайно ж, він не долетів до поверхні Землі і згорів прямо в повітрі.

У NASA розрахували, що космічний об'єкт пролетів приблизно 112,5 км через атмосферу, перш ніж розпастися.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.