Конгрес США протягом багатьох років боровся за прийняття федерального закону про конфіденційність даних, але в п'ятницю законодавці отримали несподіваного союзника в особі генерального директора Apple Тіма Кука.

Тім Кук
Тім Кук

В інтерв'ю ABC News виконавчий директор яблучної корпорації сказав, що великі технологічні компанії не виправили свої помилки,і настав час для уряду втрутитися в ідеалі з федеральним законопроектом про конфіденційність.

Але в той час як багато зосереджені на поділі компаній, таких як Facebook, на окремі, більш дрібні організації, Кук також сказав, що компанії недостатньо зосереджені на конфіденційність.

Тім Кук - глава Apple
Тім Кук - глава Apple

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.