Більшість ігрових угод в Чорну П'ятницю були про консольних іграх для Xbox One, PS4 або Nintendo Switch. Сьогодні Epic Games Store повідомила про знижки, і вони досягають іж 75 відсотків на деяких іграх.

Epic Games
Epic Games

Знижки діє вже зараз, і закінчаться вони 2 грудня:

Red Dead Redemption 2 за $ 49.99 (замість $ 59.99)

Outer Worlds за $ 44.99 (замість $ 59.99)

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Borderlands 3 за $40.19 (замість $59.99)

Metro Exodus за $19.99 (замість $39.99)

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint за $ 29.99 (замість $ 59.99)

Epic Games
Epic Games

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.