В мережу злили нові рендери Samsung Galaxy S11. Схоже, компанія хоче зробити задню камеру прямокутної, як в iPhone 11 і Google Pixel 4.

Samsung Galaxy S11, The Verge

Втім, це не офіційні рендери, але інсайдер раніше передбачав правильні прогнози з приводу зовнішнього вигляду смартфонів.

Звичайно, попереду він виглядає як Galaxy Note 10, але ззаду точно буде камера на 108 Мп.

Samsung Galaxy S11, The Verge

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Інші чутки про оновлення включають в себе Qualcomm Snapdragon 865 і дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Про ціну поки говорити рано, але смартфон можливо покажуть публіці вже на початку 2020 року.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.