Через два дні після презентації электропикапа від Tesla, він користується великою популярністю. Тесла отримала 146 000 попередніх замовлень на електричний пікап станом на суботу, пізніше кількість збільшилася до 200 000, Елон Маск написав у Твіттері в неділю. І з клієнтами, які скидають по $ 100 депозиту, Tesla в сумі отримала вж $20 мільйонів всього за 48 годин.

Ілон Маск і Tesla, Motor
Ілон Маск і Tesla, Motor

Тесла пропонує три версії вантажівки: одномоторний задній привід з 250 милями дальності за $ 39 900; двомоторний повний привід з 300 милями дальності за $ 49 900; і тримоторні повний привід з 500 милями дальності за $69 900. Маск сказав, що 42 відсотки передзамовлень є двомоторними, 41 відсоток-трехмоторными і 17 відсотків-одномоторними.

Tesla, Motor
Tesla, Motor

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.