Ілон Маск завдав великого удару по компанії Ford під час презентації свого электропикапа. В середині презентації він показав відео, в якому новинка виграє у змаганні проти пікапа Ford F150. Багато задавались питанням, чи це була чесна боротьба, в тому числі Sundeep Madra, віце-президент Ford X.

Мадра написав у Твіттері Элону Маску сьогодні, закликаючи генерального директора Tesla відправити Ford свій електро пікап, щоб знову повторити це випробування. До того ж, випробування викликає масу питань. Приміром, пікап від Tesla набагато важчим за свого супротивника, так що справа далеко не завжди в потужності.

Ілон Маск і Tesla, Motor
Ілон Маск і Tesla, Motor

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ford, схоже, є пікапом середнього рівня, і неможливо ідентифікувати використовується двигун. Подивимося, що на це відповість Маск.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.