Дані про орбітальної вологості грунту Землі, зібрані супутником НАСА, використовуються для поліпшення прогнозу погоди ВПС США. Інформація в режимі реального часу від космічного агентства Soil Moisture Active Passive (SMAP) відправляється в штаб-квартиру ВВС ВПС США 557th Weather Wing для поліпшення якості прогнозів погоди.

NASA
NASA

Прогноз, який відноситься до жителям приміської зони, може не містити інформацію, яка може знадобитися моряку або фермеру, і те ж саме відноситься і до військових. За даними НАСА, одним з важливих чинників прогнозування погоди у військовій сфері є вологість грунту, яка може впливати на утворення хмар в результаті випаровування і конденсації.

NASA назвала дату кінця світу
NASA назвала дату кінця світу

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.иа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.