Коровам видали окуляри віртуальної реальності, які показують літні поля з соковитою зеленою травою.

На просторах ″запоребрика″ логічно вирішили, що пропагнада кремлівських ЗМІ не діє на велику рогату худобу, на відміну від росіян, і корови, перебуваючи в депресії, не дають тієї кількості молока, яку від них хочуть отримати . Тому, щоб заспокоїти корів, там вирішили відправити їх у віртуальну реальність за допомогою VR-оклярів.

Так, на одній із ферм в Московській області коровам для заспокоєння видали окуляри віртуальної реальності. Про це повідомляє сайт Міністерства сільського господарства і продовольства Московської області.

Передбачається, що VR-окуляри допоможуть коровам розслабитися і відчути себе трохи щасливішими. Спокійна обстановка приводить до підвищення надоїв, тому тваринам з допомогою VR показують літнє поле.

фото msh.mosreg.ru

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зазначається, що під час тестів зафіксували зниження тривожності та підвищення загального емоційного настрою стада.

Такі ″коров'ячі окуляри″ створені з урахуванням будови ока тварин. У розробці гаджета брали участь ветеринари.

фото msh.mosreg.ru

″Вплив VR-окулярів на молочну продуктивність корів покаже подальше комплексне вивчення. При збереженні позитивної динаміки спостережень розробники мають намір масштабувати проект і модернізувати вітчизняну сферу молочного виробництва″, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, фізичні вправи в окулярах віртуальної реальності збільшують витривалість та продуктивність тіла, а також підвищують поріг болю.

Як повідомляв портал Знай.ua, віртуальна реальність врятує людські життя

Також Знай.ua писав, Sony запатентувала незвичайні окуляри для віртуальної реальності