Twitter розсилає листи власникам неактивних облікових записів з попередженням: увійдіть до 11 грудня, інакше ваш обліковий запис стане історією, а її ім'я користувача знову буде доступно. Будь-який обліковий запис, який не входив у систему більше шести місяців, отримає повідомлення по електронній пошті. Компанія хоче видалити неактивні акаунти, щоб звільнити імена, які вже були зайняті цими записами.

Twitter
Twitter

За словами прес-секретаря, процес видалення облікового запису “буде відбуватися протягом багатьох місяців, а не тільки протягом одного дня”. Зазначимо, що соцмережа вже не перший раз виконує чистку такого роду. До того ж, щоб уникнути видалення облікового запису досить просто увійти в систему - не обов'язково щось писати.

Twitter, Time
Twitter, Time

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.