Історія ігор наповнена химерними контролерами, таких як контролер Nintendo 64, до Dragon Quest Slime, про яких мало хто пам'ятає зараз. Контролер Steve від Valve - ще один такий дивак, від якого компанія хоче позбутися.

Steam Controller, the Verge

Випущений в 2013 році Steam Controller від Valve продемонстрував багатообіцяючі результати, незважаючи на дивний дизайн. З двома трекпадом спереду і двома “веслами” ззаду контролер здавався ідеальним для стрільців.

Steam Controller, the Verge

Контролер також може похвалитися безліччю настройок і гіроскопічними можливостями. Втім, тепер компанія вирішила відмовитися від цього контролера, і продає його всього за 5 доларів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.