Facebook запроваджує новий сервіс Viewpoints. По суті, це додаток для дослідження ринку, яке винагороджує людей за участь в опитуваннях, завдання та дослідженнях. Це дозволить зробити продукти краще, так як вибирати будуть ті, хто ними користуються.

збій в роботі Facebook
збій в роботі Facebook

Компанія буде використовувати ці показники для поліпшення продуктів, таких як Facebook, Instagram, WhatsApp, Portal і Oculus, а також для широкого кола користувачів. Після налаштування облікового запису Facebook Viewpoints вам буде запропоновано приєднатися до програм. Грошова винагорода буде видаватися після набору певної кількості очок, які можна отримати за проходження опитувань і так далі.

Facebook
Facebook

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.