Xiaomi готується представити серію смартфонів Redmi K30 в наступному місяці. Що стосується модифікацій, на ринку з'являться Redmi K30 і K30 Pro і два варіанти з підтримкою 5G. Тепер в мережу злили фото зі смартфоном, а також його характеристики.

XIAOMI REDMI K30 4G, gizchina

За чутками, ці пристрої будуть представлені 10 грудня в Китаї. Наприклад, ранні витоку вже підтвердили швидку зарядку 27 Вт і екран з частотою 120 Гц. Нові фото показують смартфон у всій красі, без якихось химерних чохлів, приховують дизайн.

XIAOMI REDMI K30 4G, gizchina

До речі, характеристики теж з'явилися в мережі, нехай і від інсайдерів. Швидше за все, саме з такими показниками смартфон з'явиться на ринку після 10 грудня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.