Кастомный комп'ютер Raspberry Pi cyberdeck здивує навіть завзятих інженерів. Завдяки міцному водонепроникному корпусу, перемикачів в стилі ретро і компактної клавіатури, він виглядає як комп'ютер, створений для кінця світу. Звичайно, виглядає він дуже круто.

Raspberry Pi, The Verge

Він називається Raspberry Pi Recovery Kit і є роботою Джея Дошера, виробника, який ділиться своїми проектами на Back7.co.

Дошер створив більш ранню версію Recovery Kit кілька років тому і хотів поліпшити стару конструкцію. Нова версія сконструйована всередині водонепроникного чохла для камери Pelican, а деталі, надруковані на 3D-принтері, використовуються для фіксації різних компонентів. Вони включають в себе 7-дюймовий сенсорний дисплей, вбудований акумулятор, 5z6p Plaid-клавіатуру і 5-портовий комутатор мережевий Netgear з підтримкою Raspberry Pi 4.

Raspberry Pi, The Verge

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для пристрою є навіть картонний футляр з мідною фольгою - ідеальний варіант для параноїків, які турбуються про імпульсів електромагнітного випромінювання.

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.