Кілька днів тому інсайдери з OnLeaks продемонстрували Galaxy S11, і тепер у мережі з'явилася інформація про флагманському Samsung, Galaxy S11 +. Як правило, це неофіційні рендери.

Samsung Galaxy S11+, OnLeaks

Схоже, компанія хотіла зробити акцент на камері цього смартфона. Судячи з фото, девайс отримає відразу 5 камер на задній панелі, причому розмістили їх в хаотичному дизайні.

Samsung Galaxy S11+, OnLeaks

Об'єктиви камери, спалах і датчики як би випадковим чином розподілені по області камери. Це, звичайно, виглядає унікально, але у компанії точно є причині зробити камеру саме такий.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Проте, варто відзначити, що розміщення світлодіодного спалаху “все ще не підтверджено”, так що залишається дочекатися нових витоків.

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.