Ресурс PhoneBuff, який тестує швидкість роботи смартфонів за допомогою роботизованого маніпулятора, звів разом два цікавих смартфона: OnePlus 7T Pro McLaren Edition і Samsung Galaxy Note 10+. Флагман і вбивця флагманів. Втім, смартфони самі по собі вважаються потужними, і кожен з них має величезну продуктивність, так що проблем зі швидкістю обробки даних точно не буде.

Апарати максимально схожі за параметрами: майже ідентичне дозвіл екранів, майже ідентичні платформи, 12 ГБ оперативної пам'яті. Не секрет, що в цій битві буде вирішувати оптимізація оболонок.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition, ixbt

Як бачимо, смартфони настільки ж близькі по швидкості роботи, наскільки близькі їх характеристики. А це означає, що оболонки обох виробників ідентичні за своїм “рівнем оптимізації”, нехай це і вкрай умовне поняття.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.