Розробник iOS показав додаток для iPhone, яке перетворить смартфон в iPod Classic з легендарним “колесом” управління. Елвін Ху, студент-дизайнер коледжу Cooper Union в Нью-Йорку, працює над проектом з жовтня і вчора поділився роботою додатка в Twitter. По суті, він перетворює ваш iPhone в повноекранний iPod Classic з колесом управління, яке включає в себе тактильну зворотний зв'язок і звуки клацання, як в оригінальному пристрої Apple.

Він викликав великий інтерес у Твіттері, і навіть “батько iPod” Тоні Фаделлом зазначив, що це відмінний девайс.

iPod Touch
iPod Touch

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.