Знаменитий дизайнер Джоні Айв зник зі сторінки лідерства Apple.

Останній день Джонні Айва в Apple завжди був загадкою. У червневому прес-релізі, в якому спочатку повідомлялося про його відхід, повідомлялося тільки, що це станеться “у цьому році”. Деякі скажуть, що він давно відмовився від дизайну продуктів Apple, після того як відволікся на проектування та будівництво нової штаб-квартири компанії.

Джоні Айв, головний дизайнер Apple
Джоні Айв, головний дизайнер Apple

Apple стане клієнтом нової дизайнерської компанії Ive LoveFrom, яку дизайнер почав у співпраці зі своїм давнім другом і співробітником Марком Ньюсоном. “Apple продовжить отримувати вигоду з талантів Джоні, працюючи безпосередньо з ним над ексклюзивними проектами, а також завдяки постійній роботі блискучою і захопленої команди дизайнерів, яку він створив”, - сказав у той час генеральний директор Apple Тім Кук. За розробку програмного і апаратного забезпечення тепер відповідає головний операційний директор Джефф Вільямс.

Джоні Айв
Джоні Айв

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.