Розробник No man's Sky Hello Games випустив останнє оновлення своєї популярної гри. Головним нововведенням під назвою “Синтез” є нова система апгрейдів, яка дозволяє вам відвідати один з безлічі ігрових терміналів, щоб прикрасити ваш улюблений космічний корабель. Використовуючи нову систему, ви можете модернізувати один з ваших поточних кораблів аж до S-класу, а також додати додаткові слоти інвентарю.

No Man’s Sky, engadget

Як частину пов'язаної системи утилізації, ви також зможете розібрати на деталі будь-які кораблі, які вам більше не потрібні.

Тема цього оновлення, поліпшення якості життя. Hello Games змінила систему інвентаризації гравців, спрощуючи і прискорюючи її використання, дозволяючи просто перетягувати предмети, щоб поміняти їх місце в інвентарі. Враховуючи, якою була гра в день релізу, компанія все-таки намагається виправитися.

No Man’s Sky, engadget

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.