Microsoft випустила версію Windows 10 1909 в листопаді 2019 роки; нова основна версія Windows 10 була лише незначним оновленням, яке не вводило багато нових функцій або змін у систему.

Windows 10
Windows 10

Раніше в цьому місяці Microsoft повідомила, що найближчим часом не буде випускати невеликі оновлення, такі як Windows 10 версії 1909. Компанія показала, що вона використовувала це оновлення для тестування функціональності.

Як щодо 2020 тоді і Windows 10? Microsoft опублікувала нову версію Windows 10 Insider Preview, збірка 19033, 26 листопада 2019 року і оголосила про випуск на офіційному блозі Windows Experience.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Брендон Лебланк, старший менеджер програми Windows Insider розповів про версії наступного оновлення функції для Windows 10 у своєму блозі.

Компанія вирішила воскресити деякі сервіси і додатки, які працювали ще в 2004 році, але тепер вони отримають оновлений зовнішній вигляд.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.