В ексклюзивному інтерв'ю з засновником Huawei Рен Чжэнфэй повідомив, що Huawei може стати найбільш продаваним брендом смартфонів в світі навіть без Google.

Huawei Mate X
Huawei Mate X

Якщо ви не знаєте, вихід на перше місце по продажах смартфонів був головною метою Huawei на 2019 рік. Однак через передбачуваних міркувань безпеки компанії заборонили мати справу з американськими компаніями, що не дозволяє їй використовувати служби і додатки Google на своїх гаджетах.

Хоча Huawei вже є лідером в області телекомунікаційного обладнання, в мобільному сегменті Samsung і раніше є лідером. Лідерство складніше без пристроїв з Play Store, Gmail, Maps або Youtube. Втім, все ще попереду.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.