З моменту появи бездротових навушників Apple AirPods на ринку продажу були просто чудовими. AirPods Pro після їх презентації почали продаватися ще краще. Очікується, що в цьому році загальний обсяг поставок досягне 60 мільйонів. Може бути, з-за цієї дуже оптимістичній ситуації з продажем Apple останнім часом збільшити виробничі потужності.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Повідомлялося, що генеральний директор Apple Тім Кук нещодавно попросив китайського постачальника (Lucent Precision) подвоїти обсяг виробництва з нинішніх 1 млн. на місяць до 2 млн. У даний час у Lucent Precision є дві фабрики по виробництву навушників Apple AirPods Pro. Неясно, як вони збираються збільшити виробничі потужності.

AirPods Pro
AirPods Pro

Варто сказати, що бездротові навушники Apple AirPods є найбільш швидкозростаючим продуктами компанії в останні роки. У цьому році загальний обсяг поставок складе близько 60 мільйонів, а до 2020 року очікується, що він досягне 80 мільйонів. І незабаром він перевищить позначку в 100 мільйонів.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.